Šeptám mezi sny
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Podívám se
mořskou pěnou
a sílou natěšenou
a vidím lásku
na všech zdech
a bezedný její měch.
Chcu jí tam vidět.
Vzdychat a slyšet.
Víčka houstnou nadšením.
Žít je potěšením.
Čichám mezi hlásky
a miluji své vrásky.
Čas barví něhu
a říká stále mohu
nevidět mlhu.
Usínám jako kočička.
Něžnost padá a jsem maličká.
Choulím se a nejsem vidlička,
ale lžička, co dává sebe,
protože miluje modré nebe.
Už oči klížím.
Usínám a za druhé prosím.
Ať lásku nosí
a s ní i noc rosí.
Je to řešení a jiné není.
Pro život znamení.
Odpověď na všechno
v jednom pohledu.
Žádná hra, co tu rozvedu.
Milovat není cesta klamů.
Je to pravda bez balzámu.
Šeptám slabiku a zůstanu.
Jako kočka se přivinu.
S písní přistanu.
V lásce a bez splínů.
Přečteno 175x
Tipy 19
Poslední tipující: Amiradi, kudlankaW, gallatea, Amonasr, paradoxy, Sonador, kdotoví, Protos1182, Iva Husárková, Fialový metal, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)