Když procházíme mezi ploty ruku v ruce
a zdravíme společně všechny známé
I toho malého chlapce co si na zahrádce hraje,
srdce nám bijí tolik prudce.
Ten největší dar v sobě máme
a nádherná a čistá láska v nás jako vosk svíce taje...
Já v dlaní třímám dřevo kosy,
Ty se mnou byliny sečené seskupíš,
ať tato prostá chvíle neskončí, mé bytí vesmír prosí,
já v těchto obyčejných chvílích chci s Tebou prostě lásko žít...
Jak převzácná může být obyčejná chvíle,
v tu chvíli prosím Boha,vesmír, čas,
abych stále patřit směl na oči Tvoje milé,
abych slyšet mohl překrásný Tvůj hlas...
Když louka odevzdá své květy i každý drobný vlas,
já s každým rozmáchnutím děkuji jim s pokorou
a vnímám každou drobnou chvíli a děkuji za ten vyměřený čas,
kdy mohl jsem být NAPLNO láskou Tvojí a ty láskou mou...