Dvě planety
Když denní svit byl zhaslý,
a děti šli už spát.
Na nebi padaly hvězdy
a tak začal jsem si přát.
Lásku a štěstí,
všem,kdo chtějí za ní jít.
Snad vyslyšel mě vesmír,
a hvězdný rej se začal dít.
Tak šel jsem světem,
chvilku ještě sám.
Padla si v můj zřetel,
a sen zázrakem se stal.
Zkřížily se Nám cesty,
v ten den a tu noc.
V mysli srovnal se mi nesmír,
o nadpozemskou moc.
Když ty a já,
Když Já a ty,
dvě planety.
Když ty a já,
Když Já a ty,
jsme se potkali.
V mysli pořád mám,
tvoji usměvavou líc.
Každý večer koukám
na měsíc.
Lásky hvězda
svitla na nejvíc,
Když ruka tvá,
šla té mojí vstříc.
Hodně dlouho,
byl jsem sám.
To už řadím k vzpomínkám,
Když tě krásko,
v srdci mám.
Když ty a Já,
Když Já a ty,
Jsme dvě planety,
Co se srazily.
Když ty a Já,
Když Já a ty,
Jsme teď my.
Když Denní svit je zhaslý,
snáze v tu chvíli procitám.
Tvůj polibek jak víno sladký,
tělem i duší proniká.
Z nebe padlá hvězda,
Přání plnívá.
Za vyslaná gesta,
štěstí mi sedlo do klína.