Náruč
Jsi můj princ na bílém koni,
který vždy od zlého mě zachrání,
rozežene všechny chmury,
jediný, od kterého vyžaduji objetí.
Nevím, kde bych byla bez tebe.
Nejspíš ztracená v lese,
bez kompasu a třesoucí se
zimou se zlomeným srdcem.
Nechci se ti odcizit.
Nechci abys měl někdy pocit,
že se ti na míle vzdaluju
a mizím v nedohlednu.
Jsem tady, náruč která tě obejme.
Budu ti podporou v noci i ve dne.
Doufám, že jsem jediná tvoje
i ve chvíli, kdy tě jiná k sobě zve.
Vzdávám se svých práv pokud mi
to dá záruku, že tě vždy najdu,
ať už budeme jakkoliv vzdálení,
ať se stane cokoliv, vždy s tebou budu.
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Sonador, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)