Kdo má rád

Kdo má rád

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Slovem klokotám.
Dech hledám.
Pryskyřici mám.
Tak povídám.
Ostrov svůj
rozděluji v půl.
Obracím seno,
aby bylo zaslíbeno.

Co život dal i vzal,
on ví Bůh sám.
Mezi slovy mihotám.
Do očí kočky se podívám
a vstávám.

Říkám si, kdo zůstal stát,
ten měl rád a napořád.
Nechci se obracet.
Stačilo. Proč pořád brečet?
Ty tu jsi.

Objímáš na věky věků. Amen.
A cítím teplo z vlídných kamen.
Lásko stálá a tichá.
Mé srdce pro Tě ťuká.

Ty máš rád
a nemusím se ptát.
Vím vše a jdu se smát.
Autor mkinka, 17.11.2021
Přečteno 159x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

teploučko, miloučko... krásný Jitu... hezký den tobě i kočičkám:):*

17.11.2021 09:26:40 | Sonador

líbí

Díky, zlatá a posílám vrnění od kočiček.

17.11.2021 09:29:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel