Přeji hodně síly, vím, o čem píše, znám to, jen trochu jinak ... ale vlastně podobně, ne-li stejné. Trvalo mi několik málo let, pár let, než jsem našla odvahu a sílu. Bylo to moc a moc těžké, zvláště, kdy se do teho pochroumá zdraví, a osobní problémy jako takové, kdy se člověku hroutí svět .. a najedou zůstává člověk úplně na vše sám .... tohle a snad ještě víc znám ...
18.03.2007 14:36:00 | NikitaNikaT.
dodávám si jen sílu a doufám,že to zvládnu jelikož cítím,že ta chvíle se blíží...
17.03.2007 17:32:00 | Zlatičko
Tohle já bych nikdy neudělala.. ale vidím, že nejsem jediná, která by to chtěla umět... :(
17.03.2007 16:55:00 | MishaX
kdeže je ta básen? já jsem ted četl jne dopis rozfrkaný po řádcích
17.03.2007 16:14:00 | Pavel Kotrba
Naučit asi ne, zvyknout možná ano. Ale až tak na podruhý, napotřetí, napo... Teda, dle mých poznatků, bolestivých.
17.03.2007 16:09:00 | Gregy