Pro tebe
Anotace: Co víc dodat než jen, že jsem zamilovaná
Dlouhé zrzavé vlasy,
modré oči,
krásné hubené tělo,
rty, které mlčí.
To jsi ty přesně,
ty jsi můj král,
pro tebe žila bych věčně,
aby ses smál.
Tvůj úsměv je pokorou mé duši,
tvůj úsměv ti neskutečně sluší,
tvůj úsměv zní mi i v uších,
jen pro tebe mé srdce buší.
Miluju tě, když se mě dotýkáš,
mé tělo skrz tvé prsty protýká,
mé tělo pod tvými doteky se chvěje,
má duše při tvých pohledech se směje.
Lásky je v nás víc a víc,
já jsem rub a ty můj líc,
miluju tě, ty to víš,
já jsem verš a ty můj rým.
Přečteno 310x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, mkinka, Marten, Rozmarýna, Marry31, Psavec, Krahujec, J's ..
Komentáře (5)
Komentujících (5)