Duše moje ...
Duše moje hladím tě
Vlastní rukou po tváři
Odpočiň si milá moje
Zůstaň chvilku bez boje
Štíty odlož do kouta
Spadnout nech i šaty
Buď svá aspoň na chvíli
Měkká, křehká ... tady
Umyj prach a osuš rty
Tady ti nic nehrozí
Rozsviť lampu svoji duši
Kterou tolik zbožňuji
Buď jen pro mě
Lásko moje
Přečteno 216x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, J's .., Marten, Iva Husárková, Friday, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)