Odcházím
Ve tři ráno
hlad
a všude rozestláno
v celém domě světel
až na to
ve mně
svlékl jsem si kůži
a stejně
zůstal věrně
temně
…
z obýváku modrého nebe se ozvalo
básníčku
měl bys jít sny milovat
…
dívám se na ulici
lampa se kroutí
je z ní had
honem dávám záclony falešných pravd
bílé romanci
cizinka spí ještě v křesle
dnes to za moc nestálo
poslouchám jak chrápe
a uvědomuji si
že i kdyby se stala zdejší
bude stejně cizí
…
odcházím
Přečteno 207x
Tipy 14
Poslední tipující: zdenka, gallatea, Květka Š., Dreamy, jitoush, šerý, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)