Nespavost
Jak můžu spát, když před sebou
stále vidím tvoje oči,
které mi zprávu nemilou,
jako poslové přináší.
Říkají, že se pořád mám co učit,
a já s nimi v duchu souhlasím,
protože jediné, co umím je snít,
ale sny v realitě mizí jako dým.
Chtěla bych rozluštit, co znamenají
Tvé pohledy, ale zároveň se bojím.
Jediné, co opravdu chci
je udělat tě šťastným.
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)