Vrána křídla rozpíná ...

Vrána křídla rozpíná ...

Vrána křídla rozpíná
Spílá nám oběma
Bez přestání krákorá
Že nám srdce zčernala

Přeťaly jsme žíly vztahu
Strhly pruty plné mízy
Co se draly ke slunci

Hoří oheň vysoký
V něm ty pruty praskají
Křičí bože ještě ne
Naposledy dýchají

Zabili jsme světlo v nás
Udusili víru v sebe
Že můžeme milovat
Že já jsem tu pro tebe
Autor CupOfLife, 21.11.2021
Přečteno 138x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zajímavé, možná na závěr bych zvolil jen.. Jsem tu jen pro tebe.)

21.11.2021 18:12:07 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel