Vlasy rozhozené po polštáři
Na víčkách možná sen,
kdo ví?
Na rtech máš úsměv,
Jak malý kluk se tváříš,
Tlumím svůj vzdech,
ať tě neprobudí
Měsíc tě hladí po očích a tvářích,
Ruka mě brní touhou bolestnou
I já chci tě líbat,
I já chci tě hladit,
Jako ten Měsíc,
než stihneš procitnout.
Obloha šedne
z řas maluje ti stíny,
Blíží se ráno, budík zapípal
Otevřeš oči
Budeš zase jiný
A přece stejný
Budeme žít dál
Milá Lexi
tam pod víčky
když usne láska
tam možná někde tiše dýchá
ani to neví
je tak vratká
že blízko ní
si slzy stírá.
..
Hodně promlouvá, až mi líto..*ST
21.11.2021 22:23:33 | jenommarie
Krásně si to vylíčila .)
21.11.2021 18:08:35 | Constantine