Povídám si s barvami.
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Oranžové zátiší.
Oáza nejtišší.
Tón nejhlubší.
Harmonii poručí.
Kladu srdce
krásně rudé.
Papír se leskne.
Sevření spadne.
Lásko, pomůžeš mi s tím.
Namalovat vlastní stín.
Potácím se nocí.
Bdím.
Přijď.
S Tebou zřím.
Už slzu mám v Tvé náruči.
Cit dá bezpečí.
Smím.
Přečteno 145x
Tipy 10
Poslední tipující: kikin87, Fialový metal, Vivien, Iva Husárková, Psavec, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)