Taky mam ráda kluka, kterej mi akorát ublížoval... nejde vysvětlit proč to tak je, a jen doufám že už umím dát stejnou lásku někomu kdo si to zaslouží mnohem víc než on. Básnička je moc hezká ;)
30.11.2008 22:33:00 | Magee
Někdy milujeme to, co zároveň nenávidíme..Má to k sobe dalece blizko:-)
17.03.2007 23:14:00 | Adrianne Nesser