Chtěla bych sedět u tvých nohou,
svou hlavu na tvých kolenou,
Poslouchat tisíc krásných tónů
a toužit, uvěřit a snít
Chtěla bych v šeru najít světlo.
Tvé dlaně na svých očích mít
a v dlouhé řadě pohlazení
Zabloudit, najít, zabloudit
Chtěla bych v tichu slyšet tvoje slova.
S ozvěnou v srdci hvězdnou nocí jít.
Tvůj obraz, tvoje dlaně, znova....
mít, milovat a neztratit
Je toho mnoho..vím*
kéž se tvé..chtěla bych naplní.
Nebo alespoň..nebolí a naučí tě..přinese..pocit, že VŠE..se tak má dít * opatruj se Lexi. Je pěkná tvá báseň:)
24.11.2021 10:10:29 | jenommarie
Asi už nenaplní, ale máš pravdu, všechno je tak, jak má být. Děkuji, že jsi četla
24.11.2021 11:13:35 | Lexi
;);) nevadí..ale JE uložena v hloubce tvého srdce..a cítím i že tvá cesta ví..děkuji TI milá Lexi.. ať jsou šťastné TVÉ kroky:)
24.11.2021 11:31:35 | jenommarie