Minulý život
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
Ptala jsem se nahoře,
jak je dobře.
Co jednou odnesu si,
když žeh rozpráší mé vlasy.
Opověď byla rychlá
a probrala mě ze snu.
Plním jí, než padnu.
Pravda jasná.
Mysl těsná.
Láska něžná.
Žila jsem již někdy?
Co já vím.
Jen bloudím
a hledám stín.
Úlohu mám sobě danou.
Být opravdovou.
Kdyby nebyla láska,
nejen sázka
mezi dva protipóly,
kde jeden hledá
než se jsoucnem nají,
nechcu tu být.
Chcu být svojí.
Ženou v českém kroji.
Aj, pravda v plném zbroji.
Přečteno 176x
Tipy 13
Poslední tipující: Vivien, Květka Š., Iva Husárková, Amonasr, Psavec, šerý, Fialový metal, NPPPP
Komentáře (4)
Komentujících (3)