Když chybí dotyk blízkosti...
Jak ve vyhořelém člověku v koupelně pohled do zrcadla. Na galerce šelma hřebenu strof a do umyvadla padajících vylámaných zubů. Pěšinka lidské naděje do tmy.
Nuže kolego. Myslím, že v tom není báseň sama. Myslím, že ani nadějí není opuštěna. To jen ten opad podzimního listí... jaro přijde a barev jistí.
26.11.2021 13:37:11 | šerý