Co všechno je láska
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
Sluníčko svítí.
Srdce naladí.
Tón není bázlivý.
Usměji se a přikryji.
L létá a je kus světa.
A s ním metá.
S je mír a žádná veta.
K je kotrmelec.
A umí zvládat jen umělec.
Pověz mi, kočko,
když tak vrníš,
kde přání se najíš.
Slunce svítí zlatou nití.
Občas stačí obejmutí.
Být tu bez zaujetí.
Možná má sílu i telepatie.
Donese na práh sílu tomu,
kdo věří šťastnému zvonu.
Láska se kolébá.
Slunce svítí.
I v mrazu je kvítí.
Láska je prožití.
Chcú s Tebou v míru dožíti.
Věříš.
Není o tom, patřit si.
Andělé míří do nebes.
Volají po cukrování ještě dnes.
Přání jediná plodí ves.
Milovat se a neodcházet.
City nechat kvést.
Diagram souznění není.
Každý jsme jiný
originál složený.
Svítí slunce.
Přádelna doma.
Oblaka hřejí.
Už není mi zima.
Jsem naladěná.
Přečteno 247x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Květka Š., Psavec, Sonador, Dreamy, kdotoví
Komentáře (2)
Komentujících (2)