Čaj
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Jaký je nejlepší čaj
v nečasu?
V létě usušený
a milý po hlasu.
Piji si svůj šálek máty.
Čas plyne a neřeším dá Ti.
Harmonogram toho a toho
utíká do nezaměnitelného.
Jsem rostlinou,
utrženou a přesto užitkovou.
Piji sama sebe.
Kus dávky nebe.
To dobré,
co teče a je
a nepohřbívám naděje.
Med darovaný
je čarovný.
Jak včela se cítím
a létám i zřím.
Křídla doletí
a ani nepotřebují
vidět Řím.
Piji čaj a žehnám lásce.
Ona přijde a dá zachránce.
Kočka přede mezi slovy.
Co ten šálek všechno poví.
Přečteno 162x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Uličný, Psavec, Krahujec, Fil, praetorian, ARNOKULT, Vivien
Komentáře (2)
Komentujících (2)