Teď v polostínu
kráčíme pomalu
jen tak na půl plynu
žijeme v polostínu
a se srdcem na dlani
čekáme co jej poraní . . . snad
cítíš tu vůni růže stolisté?
ach jistoty kde vy jste?
kde jenom jste??
přístavy nejisté . . .
a beznaděj a naděje
vše v sobě se mísí
to hezké už bylo?
už dávno?
už kdysi? . . .
kráčíme pomalu
vždyť šetříme dech
teď lásko pojď ke mně
než s tebou se minu
vím život je v polostínu
však s tebou já vidím
břeh . . .
Za foto děkuji MIRA PHOTOGRAPHY
Z polostínu došli jsme až do tmy tísnivé, na čase svíce zažnout, naději pro živé, pro lásku
05.04.2022 05:58:17 | DvorskyJan
FANY FANY FANY FANY...AŤ ŽIJE A ROZKOŠ DUHY NEBES CO NEJČASTĚJI PIJE!!!!!:-D*
03.12.2021 11:02:13 | Frr
Pěkná báseň se skrytým významem nejistoty a pochybami, což je asi škoda plné lásky.) sílu přeji.)
30.11.2021 07:56:54 | Constantine