Přísahám, že tu vždycky budu pro Tebe,
dala jsem Ti všechno
a budu se o Tebe starat v dobrém i zlém
Ve štěstí a smutku Tě budu milovat
s každým tepem mého srdce
Od této chvíle začal život,
o kterém jsem snila
Od této chvíle jsi ten jediný,
koho miluji a vpustila do mého života
Hned vedle Tebe je místo, kam patřím
Od této chvíle jsem požehnána
a žiji jen pro Tvé štěstí,
pro Tvou Lásku bych dala svůj poslední dech
Podám Ti ruku s celým mým srdcem,
nemůžu se dočkat na můj život s Tebou
Ty a já nebudeme nikdy rozděleni
a mé sny se plní díky Tobě
Od této chvíle tak dlouho,
jak budu žít, Tě budu milovat
Ty jsi ten důvod,
proč věřím v Lásku
a ty jsi odpověď na mé modlitby
Vše, co potřebujeme jsme my dva
Ty jsi má láska,
která vstoupila do mého života
nečekaně a dnes jsem ráda,
že Tě mám
Od této chvíle, tak dlouho,
jak budu žít, Tě budu milovat