Nikdo Nikdy
Anotace: Asi tak nějak...
Nikdo nikdy neví co se může stát,
já říkala jsem tisíckrát ,, takhle to nikdy nemělo skončit '' ,
proč se pořád zas a zase bát,
proč většinou růžové brýle nesmíš nosit.
Co stát se má ať stane se,
jenže není to jen jak bychom chtěli,
z nebe se i neštěstí snese,
rozbíjí i to o čem jsme sněli a to o co jsme stáli.
Nikdo jsi ty a
Nikdy je tvůj čas na který tak dlouho čekáš,
Když obcházíš vzpomínky,
které jsme prožili a které moc dobře znáš.
Duše ticho křičí
a jen tak strašně nahlas,
přemýšlíš jak ještě jinak se před ranami krčí,
procházíš se a poznáváš tu podobnost stejných tras,
víš že nikdo nikdy neuslyší tvůj vnitřní hlas,,
který napíná tě ze všech stran,
chce ven a předat ten pocit,
přejít cestu bez osudových ran,
spokojeně si tím vším projít.
Nikdo... ... tak jako já,
Nikdy... ... tak jako můj čas.
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Favi
Komentáře (1)
Komentujících (1)