Vzájomná láska- to je keď
sa dokážeme smiať
na vlastnej hlúposti,
vidieť svoje chyby,
aj chyby toho druhého
a napriek tomu všetkému
stále milovať
Vzájomná láska- to je keď
sa podelíte o poslednú makronku
alebo o šál v zime,
vzájomná láska- to je asi
keď aj počas trucu
túžite po tom, že vás objíme
Ach, tá láska...
každý ju chápe úplne inak
ale cíti sa podobne,
ach tá láska...
nakoniec jej uveria všetci
v tú pravú chvíľu
keď spoznajú
vlastnú budúcnosť
v očiach iného človeka
Vzájemná láska - když dva rozdílní
uvěří spolu ve stejné sny...
Hezky napsáno, Davi:)
28.12.2021 21:07:54 | Emily Říhová
jo láska , no uvidíme co čarovného v tento divnej čas se stane na horách , tak jo Dávid po čase je fajn tě číst...takže čas svařáků, čas na lásku .)jinak chce to víc sněhu tady na horách , tak snad nasněží ještě
03.12.2021 09:30:23 | xoxoxo
Krásná báseň, nejen budoucnost, ale hlavně přítomnost, to je nádhera spatřit .)
02.12.2021 23:01:26 | Constantine