Zaklepu
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Zaklepu Ti na dveře.
Bude nám dobře.
S Tebou nic nehoře.
Žádné protože.
Milujeme se přestože.
Líbám Tě z dálky.
Máš klíče od pohádky.
Zavedeš mě
a už nebudu chtít zpátky.
Lásko z knížek vyčtená.
Je ráno a já blažená.
Zaťukám a pohladím.
Jako víla z víl.
Objevíme nový světadíl.
Na plátno dáme tahy štětce
a lesky milé uličnice.
Tak dýchám na stěny.
Tvůj obraz nádherný.
Má duše má ozvěny.
Přečteno 178x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Amonasr, Psavec, Frr, Pettie
Komentáře (4)
Komentujících (3)