Sníh
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Sněží.Sněží.
Láska běží.
Křehká náruč.
Lásko zauč.
Ještě dneska.
Otevři vrátka.
Jsi svit.
Kloužu se za Tebou
s malou koblihou.
Na chvilku
být Tvou.
Sněží.
Duše věří.
Přichází s nadílkou.
Jsem sněhová vločka,
co trochu studí
a míchá osudí.
Pomiluj mě,
než cosi se rozpustí.
Už padám Ti do dlaně.
Obejmi mě.
Bíle a jemně.
Přečteno 224x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, jenommarie, Frr, paradoxy
Komentáře (8)
Komentujících (3)