Taková ta situace,
kdy z kuchyně koukáte
na vchodové dveře, v uších
máte sluchátka,
usmíváte se
přihlouple
na vařečku,
a zároveň tušíte, že
On těmi dveřmi asi
nikdy neprojde.
Romantici to mají těžké ;-)
Zatím se mi líbí, jak se tady vypisuješ - thumbs up.
06.12.2021 03:05:49 | Schíza
Místo sluchátek ucho na dveře.) pěkná
05.12.2021 18:05:58 | Constantine