Tátovi
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Dneska máš narozeniny.
Léta za sebou dřiny.
Ty dobře víš,
že jsem celá Ty.
Nos strkám
a chuť k hrám.
Jsi pořád mladý,
ráda Tě mám.
Je Ti dva sedmdesát.
Máš rád.
Za sebou roky a práh.
Před sebou chuť jít
a chmury obejít.
Člověk není nikdy stár,
když věří a chce se smát.
Den utíká mezi hodinami.
Babička už za hvězdami.
Děda též odešel se vzpomínkami.
Ty tu jsi a zůstáváš.
A umíš se v nepřízni smát.
A tak píši tyto řádky.
Tobě z lásky
a posílám úsměv
Tvojí dcery Jitky.
Ty v zahrádce najdeš kytky.
Jsi pořád mlád
a jak malý si chceš hrát.
Věk je jen čára
a já Tě mám stejně ráda.
Přečteno 209x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Amonasr, Psavec, Marten, Fialový metal, Protos1182
Komentáře (4)
Komentujících (3)