Běh
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Letím světem.
Za poupětem.
Směr i cíl.
Sebe dám díl.
Lásku dávám
v každém směru.
Občas se deru.
Jako kočka setřesu
tu a tu tapetu.
Úsměv je priorita,
ať vše vzkvétá.
K míru stačí věta.
V sobě ještě dítě,
co se drží té nitě.
Možná má cesta pozná,
kde je pravý cíl.
Úsměv pravda jasná.
Utíkám a minu vír.
Láska je démant mezi světy.
Přežije a věří Ti.
Běžím k Tobě
v každé době,
ať dobře je Ti.
Polibek dám Ti.
Kočka zavětří a sečká.
Ten pravý se vždy dočká.
Vrní malá kočka.
Přečteno 181x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, NPPPP, Amonasr, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Fialový metal, petrzal
Komentáře (6)
Komentujících (4)