Deodorant Mrtvého Citu
ten odér co se na mě sype z nebe
nese jen smrt která mi potyká
jsem zahnán do děr
srdce
v ní zebe
marně i ve dne
se v slzách dotýkám
zahnán do nic
jak rozmáčených neber
a já to neberu
dýchat už nechci
a musím
jak o život se smrtí se potýkám
Přečteno 179x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Sonador, Lexi, paradoxy, Psavec, Fialový metal
Komentáře (1)
Komentujících (1)