Voníš mi ...
Anotace: taková...no prostě voňavá
Voníš mi
Voníš mi něhou a usínáním
voníš mi mlčením i povídáním
voníš mi polibky a pohlazením
voníš mi sexem i pomazlením .
Voníš mi jako rajská zahrada
kde zakázané jablko se podává
je však šťavnaté a voní krásně
ja chci jej zas a zase .
Toužím přičichnout si opět k Tvé vůni
kdy v celém těle mi zvony zvoní
tak nech je rozeznít zvučnými tony
....ztrácím se v nich ....
....a stále mi voníš...
Komentáře (2)
Komentujících (2)