Na víčka
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Ráno vstává písnička.
Začíná rozcvička.
Herkules se směje.
Já samá srandička.
Ustelu si
na krásné časy.
Možná jsem kočka,
co nad ránem
cosi přeje si.
A tak se rozkoukávám.
Lásko, přitakávám.
Jako sen snídám.
Káva a Ty.
Štěstí v ústrety.
Žiješ a já děkuji za věty.
Já vím.
Jednou se probudím.
Budeš tam stát.
A hvízdat a lásku sát.
Ten den se budeme milovat.
A nebude žádné snad.
Představuji si.
Začínám si hrát.
V pozadí nekonečna.
Láska věčná.
Růže jako žena.
V transu okouzlena.
Dechem smyslná.
Oči otvírá.
Přečteno 213x
Tipy 9
Poslední tipující: Pettie, Iva Husárková, Jarunka, Amonasr, Fialový metal, Protos1182, petrzal
Komentáře (4)
Komentujících (3)