Ten pravý
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Ten pravý to nevzdá,
i když padá špatná hvězda.
Ten opravdový
i v žalu sečká.
Píseň zní srdcem.
Já vím,
že jsi
a probouzíš se
se sluncem.
Věci jdou v pozadí.
Kamarád dá ruku,
když se nedaří.
I kabát půjčí
a sám nic nepotřebuje.
Stačí že nebe je.
Hvězdy padají
a stesk nemají.
Prázdno není.
Kry tají.
Líbej.
Vzdálený.
Dotýkám se Tvé vteřiny.
Právě vynořila jsem se
a počítám kus mlhoviny.
Věříš mi?
Láska dá kudrliny.
Ať žije něžné my.
Přečteno 183x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Psavec, Fialový metal, Amonasr
Komentáře (6)
Komentujících (3)