Anotace: ...
Ukradený dech
se pod svitem baterky
strachy třese
Obelhaný čas
životem
vinu svou nese
Vyprázdněná láska
už slzy nesnese
Nahromaděná slova
se ztratí
v hlubokém lese
špatných rozhodnutí
Dýchat
tě nikdo nedonutí
Vynutit se nedá nikdy nic,
sama musíš dýchat z plných plic
a lásku v srdci mít...
Opatruj se, Klárko a krásný večer
13.12.2021 20:21:07 | Emily Říhová