Kniha
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Jsem kniha otevřená.
Mluvená i psaná.
Ohraná i daná.
Jsem kotě z vůně sena.
Sobě rovnocenná.
Píšu své paměti.
Miluji Tě.
Víš to Ty.
Záchvěvy radosti.
Blaženosti mezi prsty.
Jekot s drzostí.
Mávám s přesností.
Úhel pohledu
mění náladu.
Láska mezi steny.
Někdy tlumí
a budí vjemy.
Krásno je nekonečno.
Ze dna a hloubky slunečno.
Prsty bloudí po klávesnici.
Chodí s holkou
stále uličnicí.
Kočka s ní v náruči.
Život bolest přeskočí.
Slzy jsou prožité
a vteřiny jejich kočí.
Každý občas
saténem své já močí.
Obruč neútočí.
Stín se nekrčí.
Já má víru a vkročí.
Hlava nespílá a neskučí.
Má moudrost očí
a šelest kočičí.
Obejmi mě.
Obrať mě.
V listu se píšu
na té a té straně.
Řádím jako nemluvně.
Jsem přirozená.
Patřím dálavě.
Láska převládá
a zkrotí mě.
I když jsem na dně
a polykám plísně.
Zvednu se
a psycho neútočí na mě.
Jsem ve svém chrámě.
A tam pomiluji Tě jemně.
Láska nekonečna
probudí mě ze spárů temnoty.
Slunce polechtá mě.
Na úpatí před zatracením
podáš ruku Ty a Ty.
Jsem kniha v řádcích
a sloupcích.
Rostlina mluvící.
Objímám Tě, příchozí
a milující.
Jsem slova služebnicí.
Pokřtěná gravitací.
Nádech, výdech.
Postřeh i let.
Jedno slovo
a přežiji.
Budu kvést.
Láska je dech.
Pozdrav slunci.
Žít a jít.
Kéž a kéž.
Přečteno 190x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, kaše, Marten, šerý, Psavec, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)