Tisíce dnů,hvězd a nocí.
Tisíce hvězd,
tisíce nocí.
Tisíce vět,
Co hřejí v srdci.
Tisíce Gest,
vyslaných mě a tobě.
Tisíce cest,
Co svádí Nás k sobě.
Tisíce dnů,
V čase nespočet mil,
Šel jsem naproti svému snu,
ten se mi s tebou vyplnil.
Tak dlouho hledal jsem,
V tom širém světě.
Do nebe přání poslal jsem,
ať napoví kde konec je tě.
A tak děkuji vesmíru,
za jeho moc.
Děkuji Amoru,
I všem andělům za pomoc.