Anotace: ...
Hlad po kůži
po doteku
Odevzdaná tělesnost
a dech beze spěchu
Hlad po tvých rtech
Toužebný křik
ve čtyřech zdech
Chtíč bez rozhodnosti
V tvém poli pozornosti
již bez cnosti
Teplo tvého tepla
blůzka rozeplá
a třes bez zimy
dotek zcela vinný
a blahodárná vláha
touha roztáhlá
a v tvé kůži napsaná slova
kdy mě do nebe vyneseš znova?