V sobě...
Miluji tě, ta dvě vyřčená slova,
každý touží, slyšet je znova.
Jen já vím, že tebe to bolí,
namísto štěstí, bolest tě skolí.
Z toho jsi smutný, že lásku znáš,
věř mi, já nechci tě trápit.
Beze slov. Mlčky. Očima se ptáš.
Nelze však nelze, co stalo se, vrátit.
Láska je krásná, ale i krutá. Říká se.
Nezáleží na věku, na kráse.
Nevím, proč ty a nevím proč já,
však srdce moje, tvé v sobě má…
Přečteno 280x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Jarunka, Protos1182, Fialový metal, šerý, Rozmarýna, mkinka
Komentáře (11)
Komentujících (7)