Láska je když...
Anotace: Řekni mi ty, znamená to milovat?
Budu na tebe vždy myslet,
budu ti připravovat snídani.
Nebudu ti nikdy lhát,
budu mít srdce jak na dlani.
Když bude zima dám ti deku,
budu vzhůru, když nemůžeš spát.
Budu stát po tvém boku,
budu se s tebou smát.
V časech horších, necouvnu zpět,
trpíš-li ty, trpím i já.
Nejsme na nic sami,
teď jsme dva.
Řekni mi ty,
znamená to milovat?
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, šerý, Rozmarýna, Vivien, Fráňa Šránek, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)