Ach, ty mé potěšení,
můj rezavý klide,
když se na mě uvelebíš,
teplo se z tebe line.
Ach, ty mé potěšení,
můj rezavý klide,
bez tebe mě už není,
ty jsi součástí mne.
Ach, ty mé potěšení,
můj rezavý klide,
pravda je v tvém předení,
že kočky patří k lidem.