Říkal jsi
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
Víš, myslím na Tebe.
Ty nebe.
Rozkoš, co kvete.
Diamant nocí
a žádný kámen,
co tlačí.
Říkal jsi,
že láska je věčná.
I dobrosrdečná.
Tvé dlaně malovaly jí
a byly a jsou nadějí.
Zastav se na chvíli.
Noc ještě není u konce.
Láska má pořád pupence.
Miluji Tě.
I obrazy Tvé abstrakce.
Jsi milý.
Kus měsíčního prstence.
Lásko, čechrám Ti vlasy
a přeji krásné časy.
Ty daleký i blízký.
Muž božské krásy.
Přečteno 179x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Sonador, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (3)