Přání z portálu.
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Vybrala jsem si přání z portálu.
Zázrak prosím a křičím.
Zdraví Tobě.
Myslím na Tě a zůstanu.
Vír myšlenek.
Budí jádro vzpomínek.
Budeme spolu.
Utišíme žal kamínek.
Miluju Tě.
Ty můj dar nejdražší.
Píši báseň nejsilnější.
Ráno, poledne i večer.
Zázrak se stane.
Věří něžné dlaně.
Obejmutí vřelých duší
bez uklouznutí.
Duše dojetí.
Milé přijetí.
Vánoce krásné.
Přečteno 165x
Tipy 9
Poslední tipující: Fil, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Amonasr, paradoxy
Komentáře (0)