Probuzení
Noha nohu míjí tiše
a stopy v trávě po chvilce se ztrácí
Motýly létat cítim v břiše
Vzpomínka na cosi se zlehka vrací
Tráva jako mech, rosou lehce kropená
Lehce chladí
Vzpomínka v ní navždy je vložená
Lehce hladí
Pocit štěstí a radosti rozlévá se v těle.
a já se vznáším rázem.
Najednou cítím se volně a skvěle
Už nechci vrátit se na zem
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, Jarunka, Psavec, Fil, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)