Dlho som abstinoval a viem, že keď to napíšem, začnem to znova prehnane často používať ale čo už, keď to tak cítim... proste... klobúk dole, mkinka :)
17.12.2021 22:56:47 | Dávid
Přátelství bez hranic ...
Je někdy víc než rodina !
Cituji z písničky kterou znáš ?
"Přátelství ...
.... je někdy víc než láska !"
Odkaz mohu poslat :-)
17.12.2021 11:58:04 | Fialový metal
Přátelství je květ. Dává prostor a bezpečí. Kamarád, když je těžce, rád zaskočí.
17.12.2021 12:30:26 | mkinka
Již tolikrát nebo snad kolikrát ?
A stačí se pousmát !
A zamávat !
Pohladit !
Někdy jednou ...
A někdy ani nevím ... proč SEDMKRÁT ?
17.12.2021 20:54:23 | Fialový metal