Tiché Diky
Posílám ti tiché díky
za všechny krásné okamžiky
za slova jenž ze rtu planou
za každé tvoje nashledanou
za chvíle co se udaly
a sny jenž se nestaly.
Za polibky které hoří
za doteky co svět můj boří
za radost, i za ty vzlyky
nesměle ti říkám díky
za sny jenž se udaly
a chvíle co se nestaly.
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)