Slunečnice
Miloval jsem srdcem svým,
moji Slunečnici především.
Byla hezká, vtipná, dovedná,
pro mě jako stvořená.
Oči jako velké slunečnice,
nespatřím už nikdy více.
Stesk a žal cítím v tuto temnou dobu.
Přemýšlím, zda neodejít, nespočinout v hrobu.
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fil, mkinka
Komentáře (0)