Anotace: O lásce, velmi stará, možná 8 let, zkrátka z nějaké pozdní puberty.
Ta prvotní zmíněná elektrika
Euforie extáze erekce ejakulace
Nesváděj svojí touhu na hormony
Ona vycítí, když si jí představuješ
Romantika je hra, ve které kasparov prohrál
Gándhí to vzdal a casanova vzplanul
Bráníme se svému libidu
Semafor určuje kam až zajdem
Zaujmout, ukázat, předvídat, chápat
Prohodit si duše, napsat píseň
Nechat na sebe kapat vodu ze studené sprchy
Snít o lepším dnu
S ní
Ona sní
Nádherné bonusy
Krásná poříkadla
Popcorn v kině
Veliké zkoušky odvahy
Pot krev a slzy
Spoustu slov
Telepatie
…
Jak moc to bolí stát na místě?
Láska je buňka v těle této planety
Pubické porosty
Zahrady a zklamání
Na první pohledy a doteky na pláži
Sex po tmě, divocí a mladí
Stále mladší s každým polibkem
Elixíry lásky vyžadují správné ingredience