Hvězda
Anotace: Přeji hezké prožití vánočních svátků.
Hvězda
Svítí třepe se
bliká chvěje se
Blíží se den,
jež může být snem.
Stačí se schoulit
do peří.
Stačí se zaostřit
na rozzářený měsíc.
Stačí zavřít kukadla
a nechat se nést.
Rozdmýchat oheň
který tě odnese do Tvých sfér.
Ať jsi s láskou
nebo bez
v sobě máš to světlo
nech se vést.
Pro ten strom,
který je i za oknem.
Přečteno 240x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, J's .., mkinka, paradoxy, Sonador, šerý
Komentáře (7)
Komentujících (4)