Po měsíčním "výročí" následoval stav hodně podobný rozchodu... k té básničce pak bylo dopsáno: Ten měsíc byl první a taky poslední...
21.12.2021 17:17:20 | Pro Šárku
Tvůj komentář bych dal rovnou do díla, ať je to komplet. Hodí se to k tomu. Tady to může zapadnout.
Dát si přezdívku Pro Šárku, no nevím. Co až přijde jiná, a ta Šárka nebude a budeš ji chtít taky něco věnovat? :-D
21.12.2021 19:25:50 | Schíza
Ahoj, moc děkuji za reakci a radu. Dopíšu to tam, máš pravdu.
Možná je to naivní, ale nemyslím si, že by přišla jiná... už jich bylo dost a žádná z nich mě nepřiměla registrovat se sem. Kromě toho - Šárku znám víc jak 15 let - ten měsíc, to je délka našeho opětovného shledání. Nazvala bych to jako osudová láska. ;-)
21.12.2021 20:13:16 | Pro Šárku