Modré Sety
Anotace: tak jsou vánoce a já zase sám, tak ani nemám vánoční náladu, zatímco blondýnka vítězí v modru svých básní, já prohrávám a už ani nic nedávám, a tak aspoň písnička potěší* https://www.youtube.com/watch?v=S05ulhmpESk
psi věrní jsou Luně
a já se nacházím v modré laguně
na břehu jsem nechal všechno
a tobě se to málo zdá
málo zdá
málo zdá
jé jé jé
ty se vidíš na antuce na vánoce když je tma ?
bez tvé lásky je
srdce mé skálou
bez tvého srdce
kamením čarou
a na hranici
jiskřičky letí
do nebe
do noci
modrými sety
psi věrní jsou Luně
a já se ztrácím slunečné dívce
na břehu jsem nechal všechno
a tobě se to málo zdá
málo zdá
málo zdá
jé jé jé
blondýnko ty slunečnice
esem skončí čistá hra ?
…
a znova to věčné čekání
na dva kanáry
fata morgány
do očí zvání
vůně líbání
až nakonec
rtů malinká letmá teč
a má milá královna
vzala mi řeč
odzbrojen nedal jsem slovní smeč
ale jen skreč
„polibku cukroví příště mi neuteč“
a pohrál jsem celou noc
zvítězilo jinde vánoční jitro v doteku pod jmelím
a ona ?
pro sebe v modrém si špitla heč
a mně je bez její krásy teskno a nespím
a čekám
jak nula šest nula šest
modré sety
Přečteno 175x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, šerý, paradoxy, Sonador, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)