Chtít
podobat se větru,
co hladí tvůj kmen ..
Ač bouře ,koruna odolává
Jak mé prsty na těle tvém..
Chtít
dotek toho větru ..
Bys cítil ,
blesk z bouře mé..
Co způsobí , když
ve vánici
navzájem se dotkneme.
Hustý ST
Promiň ... Mrzne ?
Tedy to si těžko představit lze.
Ve vánoční vánici ?
Hlavně u nás na horách !
Dokončit vše za tepla ?
(Jediné místo veřejné?)
Mám najít v závějích márnici ??
Dozajista !
Jsem moralista ?
Asi i umíněný realista ?
Raději tyče do sněhu zarazím !
Hlouběji
až tam kde Tvé VÁGNÍ hoří ...
27.12.2021 14:29:52 | Fialový metal
Bezva! Něco takového si dovedu představit, že by řekla touha, kdyby uměla promlouvat slovy... *
26.12.2021 23:23:00 | Rozmarýna